Schimbă Viața Unui Copil cu un mărțisor

 

Echipa SVUC Asociația Schimbă Viața Unui Copil

0.2% Complete
10 RON
Sumă strânsă
5,000 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Primavara este anotimpul în care natura ne aduce aminte să fim generoși. Natura reînvie pentru noi și ne cheamă să ne bucurăm împreună de viață.

Te invităm ca anul acesta Marțisorul, florile simbol al plimaverii sau darul tău de 8 Martie să fie o faptă bună. În loc de marțișor sau de cadou de 8 martie, fă o donație în numele persoanei dragi căreia vrei să îi faci un dar, pentru a susține construcția Centrului Terapeutic Multidisciplinar SVUC, pentru copiii cu afecțiuni neuromotorii.

În mesajul de confirmare a donației vei gasi un link de unde vei putea descărca o cartolină pe care să o personalizezi cu numele persoanei pentru care ai făcut donația și să i-o trimiti.

Dacă dorești să iți dăruiești tu Mărțișorul sau cadourile tale de 8 Martie, iar cei dragi să doneze pentru a ne ajuta să construim Centrul Terapeutic Multidisciplinar SVUC, intră pe https://tinyurl.com/2r72p4y7 și creează-ți o pagina de fundraising pentru proiectul nostru.

Îți mulțumim că ești un om generos și îți dorim o primăvară frumoasă, plină de iubire, bucurie și multe cadouri care fac diferența!

Împreună putem dărui zâmbete!

Împreună putem schimba viața unui copil!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația Schimbă Viața Unui Copil (SVUC) este înființată în 2021 și și-a propus să acorde sprijin copiilor cu afecțiuni neuromotorii, iar ca obiectiv pe termen lung, construirea unui Centru Terapeutic multidisciplinar în apropiere de București.

Fii alături de Asociația Schimbă Viața unui Copil!

Centrul Terapeutic Multidisciplinar va asigura copiilor cu afecțiuni neuromotorii accesul la terapiile necesare pentru îmbunătățirea calității vieții: kinetoterapie, terapie de integrare senzorială, terapie ocupațională, diverse metode terapeutice.

Primavara este anotimpul în care natura ne aduce aminte să fim generoși. Natura reînvie pentru noi și ne cheamă să ne bucurăm împreună de viață, a carei sursă ea este. Te invităm ca anul acesta Mărțisorul, florile simbol al plimaverii sau darul tău de 8 Martie să fie o faptă bună. În loc de marțișor sau de cadou de 8 martie, fă o donație pentru o cauză dintre cele de mai

 

1 Donații

28 Feb 2023
Echipa SVUC : Asociația Schimbă Viața Unui Copil
Schimbă Viața Unui Copil cu un mărțisor