Particip la Maraton 1 Decembrie 2023 pentru o cauza draga mie

 

Madalina Giurgea Asociația Schimbă Viața Unui Copil

6% Complete
30 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Buna dragilor!

Ma adresez voua, celor care ma cunoasteti de prea multa vreme, in speranta ca ma ajutati sa facem impreuna viata mai usoara unor oameni mici si in nevoie. Pe scurt, uite cum facem - eu alerg (nu pentru ca m-as pricepe, ci pentru ca incerc sa schimb, asa cum pot, circumstantele) si voi donati, un mic procent din contul cadourilor de Craciun, pe care intentionati sa le cumparati, fie pentru matusa aia careia nu ii place niciodata cadoul primit, fie pentru unchiului acela uracios, care nu zice niciodata multumesc sau de ce nu (catre familia mea este mesajul) din contul cadoului meu - nu de alta dar oricum nu sunt fanul cadourilor de Craciun.

Acestea fiind spuse, haideti sa facem posibila strangerea celor 500 lei pana la 1 Decembrie si astfel sa schimbam impreuna povestea unui copil din lista lunga aflata pe pagina Asociatiei Schimba Viata Unui Copil (SVUC).

Pentru toti cei care donati, ma inclin si va imbratisez cu drag!

Madalina.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația Schimbă Viața Unui Copil (SVUC) este înființată în 2021 și și-a propus să acorde sprijin copiilor cu afecțiuni neuromotorii, iar ca obiectiv pe termen lung, construirea unui Centru Terapeutic multidisciplinar în apropiere de București.

Fii alături de Asociația Schimbă Viața unui Copil!

Centrul Terapeutic Multidisciplinar va asigura copiilor cu afecțiuni neuromotorii accesul la terapiile necesare pentru îmbunătățirea calității vieții: kinetoterapie, terapie de integrare senzorială, terapie ocupațională, diverse metode terapeutice.

În memoria românilor care au făcut posibilă Marea Unire de la 1918, de Ziua Naţională a României, pasionații de mișcare sunt invitați să participe cu inima la “Maraton 1 Decembrie”. Competiția se adresează pasionaţilor de sport și mișcare în aer liber, a căror stare de sănătate le permite o alergare pe una din distanţele probelor de concurs. Cursele din cadrul evenimentul

 

1 Donații

Anonymous

30 RON
13 Nov 2023
Madalina Giurgea : Asociația Schimbă Viața Unui Copil
Particip la Maraton 1 Decembrie 2023 pentru o cauza draga mie