Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Elena Constantinescu Asociația Schimbă Viața Unui Copil

92% Complete
460 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
8
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor.

Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua unei cauze dragi mie. M-am gândit să fac ceva semnificativ și să aduc bucurie în viețile celor care au nevoie de ajutor - copiii cu afecțiuni neuromotorii.

Știu că mulți dintre voi v-ați întrebat cum puteți să-mi transmiteți urările voastre și să-mi faceți cadouri. Ei bine, iată o oportunitate minunată de a face ceva ce contează cu adevărat.

Cel mai frumos dar pe care mi-l puteți face este să fiți alături de mine și, în loc să îmi faceți un cadou, să donați o sumă în beneficiul copiilor cu afecțiuni neuromotorii. Fondurile colectate vor fi utilizate pentru a oferi terapii și intervenții chirurgicale esențiale, care pot face o diferență semnificativă în viața acestor copii. Prin donația voastră, veți contribui la transformarea zilelor lor într-o serie de mici victorii și progrese.

Împreună suntem mai buni! Împreună schimbăm viața unui copil ! Împreună putem dărui zâmbete!

Mulțumesc din suflet pentru sprijinul vostru și pentru că sunteți alături de mine în această inițiativă dedicată iubirii și grijii față de cei mai vulnerabili membri ai comunității noastre.

Cu recunoștință,

Elena

--

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere ori de nume pe ziuata.galantom.ro sau alte ocazii speciale din viața ta pe dar.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația Schimbă Viața Unui Copil (SVUC) este înființată în 2021 și și-a propus să acorde sprijin copiilor cu afecțiuni neuromotorii, iar ca obiectiv pe termen lung, construirea unui Centru Terapeutic multidisciplinar în apropiere de București.

Fii alături de Asociația Schimbă Viața unui Copil!

Centrul Terapeutic Multidisciplinar va asigura copiilor cu afecțiuni neuromotorii accesul la terapiile necesare pentru îmbunătățirea calității vieții: kinetoterapie, terapie de integrare senzorială, terapie ocupațională, diverse metode terapeutice.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

8 Donații

50 RON
Sa fii sănătoasă, să te bucuri de viață !!!
11 Dec 2023
La mulți ani Elena! Mulțumim de suport și succes în continuare! 😊
07 Dec 2023

Teodora Dumitrof

30 RON
La mulți ani frumoși, Elena, cu multe zâmbete! Mulțumiri pentru toți anii aceștia în care ne-ai înconjurat cu grijă și căldură!!! Cu respect și apreciere🤗💙🌺
07 Dec 2023

Anonymous

50 RON
La multi ani fericiti!
07 Dec 2023
La mulți ani, dear! 🎉 Îți doresc un viitor plin de bucurii, realizări și momente minunate alături de cei dragi. Gestul tău nobil de a-ți dedica ziua pentru campania "Dăruiesc Ziua Mea" pentru Asociația SVUC nu face decât să reflecte frumusețea sufletului tău și generozitatea inimii tale. La multi ani cu drag și gânduri bune!
04 Dec 2023
La mulți ani, Elena! Un mod minunat de a-ți serba ziua ❤️
01 Dec 2023

Mihaela

50 RON
❤️🍀
30 Nov 2023
La multi ani minunati, om frumos si bun!
30 Nov 2023
Elena Constantinescu : Asociația Schimbă Viața Unui Copil
Cel mai frumos cadou de ziua mea