Particip la Maraton 1 Decembrie 2023 pentru o cauza draga mie

 

Florin Vrinceanu Asociația Schimbă Viața Unui Copil

100% Complete
500 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
6
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Dragă comunitate,

Mă numesc Florin și mă găsesc într-un moment al vieții în care simt că pot face o diferență semnificativă. M-am înscris la Maratonul 1 Decembrie 2023 și am ales să-mi dedic pașii făcuți în alergare copiilor cu afecțiuni neuromotorii din cadrul Asociației 'Schimbă Viața unui Copil'.

Acest maraton nu este doar despre alergare; este despre a face un pas semnificativ către o viață mai bună pentru copiii care luptă zi de zi cu afecțiuni neuromotorii. Cu fiecare pas pe care-l voi face pe traseul competiției, voi purta în gândurile mele acești copii și mă voi motiva cu dorința de a aduce zâmbete pe fețele lor.

Prin această campanie de strângere de fonduri, îmi propun să aducem schimbări reale în viața acestor copii și familiile lor. Donațiile voastre vor contribui la asigurarea accesului lor la terapii specializate, echipamente necesare, tratamente sau intervenții chirurgicale de care au atâta nevoie.

Vă invit să faceți parte din această călătorie și să-mi fiți alături în sprijinirea copiilor cu afecțiuni neuromotorii. Fiecare contribuție contează și poate face o diferență semnificativă în viața acestor copii. Fie că alegeți să donați pentru fiecare kilometru alergat sau să faceți o donație fixă, gestul vostru va avea un impact profund.

Cu voi alături, putem construi un viitor mai bun pentru acești copii și familiile lor. Cu voi alături, putem transforma dorința noastră de a ajuta în realitate.

Mulțumesc din inimă pentru sprijin.

Fiecare pas pe care-l voi face va fi un pas pentru schimbare, iar fiecare donație va face această schimbare posibilă.

Cu recunoștință și apreciere,

Florin


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația Schimbă Viața Unui Copil (SVUC) este înființată în 2021 și și-a propus să acorde sprijin copiilor cu afecțiuni neuromotorii, iar ca obiectiv pe termen lung, construirea unui Centru Terapeutic multidisciplinar în apropiere de București.

Fii alături de Asociația Schimbă Viața unui Copil!

Centrul Terapeutic Multidisciplinar va asigura copiilor cu afecțiuni neuromotorii accesul la terapiile necesare pentru îmbunătățirea calității vieții: kinetoterapie, terapie de integrare senzorială, terapie ocupațională, diverse metode terapeutice.

În memoria românilor care au făcut posibilă Marea Unire de la 1918, de Ziua Naţională a României, pasionații de mișcare sunt invitați să participe cu inima la “Maraton 1 Decembrie”. Competiția se adresează pasionaţilor de sport și mișcare în aer liber, a căror stare de sănătate le permite o alergare pe una din distanţele probelor de concurs. Cursele din cadrul evenimentul

 

6 Donații

Adrian Paraschivoiu

150 RON
29 Nov 2023
Keep up the good work!
26 Nov 2023
Succes.....!
23 Nov 2023
Sunt persoana cu deficienta de auz și vreau sa donez.
22 Nov 2023
22 Nov 2023
Bucurie!
22 Nov 2023
Florin Vrinceanu : Asociația Schimbă Viața Unui Copil
Particip la Maraton 1 Decembrie 2023 pentru o cauza draga mie