Cel mai frumos cadou de ziua mea

Target
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Un buchet de trandafiri pentru a “Schimba viața unui copil”

Cel mai frumos lucru pe care l-am descoperit este să dăruiesc cu inima deschisă. Și pentru că de-a lungul timpului am trăit experiențe care mi-au arătat ce înseamnă puterea și energia unui grup, în momente în care nici măcar nu m-aș fi gândit că pot să merg mai departe, am ales ca ziua mea de naștere să o dăruiesc pentru a ”Schimba viața unui copil” în proiectul de construire a Centrului Terapeutic Multidisciplinar.

Trandafirii sunt florile mele preferate. Pentru toți cei care m-ați cunoscut în cei 55 de ani și v-am mișcat sau inspirat viața în vreun fel, chiar și pentru cei pe care v-am enervat, doar atât vă îndemn: transformați cuvintele voastre de apreciere pentru mine în trandafiri și donați în contul Asociației SVUC.

Acesta este darul meu pentru mine: să adun cel mai mare buchet de trandafiri pe care l-am primit vreodată și să-l dăruiesc acestor minunați copii.

Vă mulțumesc și mă înclin în fața sufletelor voastre cu recunoștință!

Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația Schimbă Viața Unui Copil (SVUC) este înființată în 2021 și și-a propus să acorde sprijin copiilor cu afecțiuni neuromotorii, iar ca obiectiv pe termen lung, construirea unui Centru Terapeutic multidisciplinar în apropiere de București.

Fii alături de Asociația Schimbă Viața unui Copil!

Centrul Terapeutic Multidisciplinar va asigura copiilor cu afecțiuni neuromotorii accesul la terapiile necesare pentru îmbunătățirea calității vieții: kinetoterapie, terapie de integrare senzorială, terapie ocupațională, diverse metode terapeutice.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

3 Donații

19 Jul 2022
La cat mai multe bucurii! :*