Schimbă viață unui copil

 

Vlad Petre Asociația Schimbă Viața Unui Copil

100% Complete
500 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
8
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Numele meu este Petre Vlad Andrei, am 21 de ani,sunt din București și am ales să particip la acest maraton pentru a sprijini o cauză specială pentru copiii cu afecțiuni neuromotorii înscriși în asociația “ Schimbă Viața unui Copil”.

Obiectivul meu în această cursă este să dau tot ce am mai bun ,să fac o schimbare și să transmit un mesaj tuturor tinerilor din ziua de astăzi.  Hai să ne mișcăm și să alergăm pentru o cauză nobilă.

Dacă nu te simți pregătit încă, poți dona o sumă modică către asociația susținută de acest maraton.  Fiecare donație contează! Ajută-mă  să aduc zâmbete pe chipurile copiilor cu nevoi speciale și să le oferim o șansă mai bună în viață. Fii parte din schimbare! Gestul tău este o declarație de susținere și empatie față de copiii care se luptă zi de zi cu numeroase provocări.Impactul pe care îl vei avea asupra vieților lor este considerabil.

Îți mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația Schimbă Viața Unui Copil (SVUC) este înființată în 2021 și și-a propus să acorde sprijin copiilor cu afecțiuni neuromotorii, iar ca obiectiv pe termen lung, construirea unui Centru Terapeutic multidisciplinar în apropiere de București.

Fii alături de Asociația Schimbă Viața unui Copil!

Centrul Terapeutic Multidisciplinar va asigura copiilor cu afecțiuni neuromotorii accesul la terapiile necesare pentru îmbunătățirea calității vieții: kinetoterapie, terapie de integrare senzorială, terapie ocupațională, diverse metode terapeutice.

În memoria românilor care au făcut posibilă Marea Unire de la 1918, de Ziua Naţională a României, pasionații de mișcare sunt invitați să participe cu inima la “Maraton 1 Decembrie”. Competiția se adresează pasionaţilor de sport și mișcare în aer liber, a căror stare de sănătate le permite o alergare pe una din distanţele probelor de concurs. Cursele din cadrul evenimentul

 

8 Donații

22 Nov 2023
Super initiativa! Un mesaj extraordinar de mens sana in corpore sano in pasi de maraton.
22 Nov 2023
22 Nov 2023
22 Nov 2023

GHEIȘA

50 RON
Te susțin!🫶🏼
21 Nov 2023
21 Nov 2023
Succes!
21 Nov 2023

Mihaela Petre

75 RON
21 Nov 2023
Vlad Petre : Asociația Schimbă Viața Unui Copil
Schimbă viață unui copil