Asociația Schimbă Viața Unui Copil

O șansă pentru Loredana: transformă donațiile în zâmbete!

Status: Fundraising

Până la vârsta de 1 an, Loredana s-a dezvoltat normal, dar la 1 an și 3 luni au început convulsiile. După 2 luni de tratament s-au stabilizat crizele, însă în urma lor a rămas la vârsta neurologică de 6 luni.

[ Show more ]
1.0555555555556% Complete

Sumă:

Galantomi:

Donații:

45,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Povestea Loredanei, o micuță luptătoare cu un drum special în față, începe la vârsta de 1 an și 3 luni.

Până la vârsta de 1 an, Loredana s-a bucurat de o dezvoltare normală, dar la 1 an și 3 luni, convulsiile au dat peste ea ca un vârtej. Cu tăria unui adevărat luptător, ea a înfruntat provocările cu un curaj demn de admirație. După 2 luni de tratament intensiv, crizele s-au potolit, dar au lăsat în urmă o urmă adâncă.

Cu toate acestea, Loredana nu s-a lăsat învinsă! Determinarea ei și sprijinul constant al familiei au dus-o pe drumul recuperării. Kinetoterapia a devenit aliatul ei de nădejde, iar la spitalul de recuperare pentru copii din Băile 1 Mai - Oradea, micuța noastră luptătoare a făcut progrese uimitoare. La vârsta de 3 ani și jumătate, ea a făcut primii pași independenți pe distanțe scurte, umplând inimile noastre de bucurie și speranță.

Împreună, putem face ca această poveste să devină și mai frumoasă! Prin donațiile voastre, putem susține eforturile familiei Loredanei pentru a continua terapia comportamentală și pentru a oferi micuței noastre luptătoare șansa de a atinge independența deplină. Fiecare contribuție contează enorm în acest efort comun de a-i deschide Loredanei uși către un viitor mai strălucit.

Astăzi, Loredana locuiește alături de familia ei în Cluj, pentru a putea participa la ședințele de terapie comportamentală, un pas vital în călătoria ei către o viață independentă și împlinită. Cu pași mai siguri, cu cuvinte mai numeroase și cu un zâmbet care luminează încăperea, Loredana frecventează cu entuziasm grădinița specială, deschizându-și drum în lumea minunată a cunoașterii și explorării.

Hai să fim împreună în acest drum! Orice donație, indiferent cât de mică, poate face o diferență imensă în viața Loredanei. Fie că alegi să susții cu un zâmbet sau cu o contribuție financiară, te invităm să te alături acestei campanii pline de speranță și să fim mâna întinsă care îi va oferi Loredanei șansa de a străluci din plin.

Donează acum și fii parte din echipa care transformă lupta în triumf și obstacolele în oportunități!

Cu recunoștință și speranță,