Asociația Schimbă Viața Unui Copil

Speranță pentru Florin: AUTOTRANSPLANTUL DE CELULE STEM

Status: Fundraising

Florin are nevoie de autotransplanturi de celule stem o dată la 3 luni, la o clinică din Viena. Cu sprijinul dvs., Florin poate primi tratamentul potrivit. Fiecare donație face o diferență uriașă în viața lui.

[ Show more ]

Sumă:

Galantomi:

Donații:

300,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Fiți alături de noi în susținerea lui Florin și a altor copii ca el!

Asociația SCHIMBĂ VIAȚA UNUI COPIL se dedică sprijinirii copiilor cu afecțiuni neuromotorii, iar Florin Paraschiv Mangîru este unul dintre cei care au nevoie de ajutorul nostru urgent. Florin are nevoie de autotransplanturi de celule stem la intervale regulate de trei luni, intervenție ce are loc într-o clinică din Viena.

Cu sprijinul dvs., putem face posibil ca Florin să primească tratamentul de care are atâta nevoie. Fiecare donație contează și poate face o diferență uriașă în viața lui.

Vă îndemnăm să vă alăturați cauzei noastre și să contribuiți la schimbarea vieții lui Florin. Mai jos, vă prezentăm povestea lui Florin, așa cum este povestită de mama lui.

"Bună tuturor!

El este copilul meu, Florinel Paraschiv și are 12 anișori. El a apărut în viața noastra ca o minune de la Sf. Parascheva, de aici și numele de Paraschiv. Fericirea noastră a fost umbrită mai târziu când, la vârsta de 3 ani, a fost diagnosticat cu Autism. De atunci a început o luptă grea, cu terapeuti specializați, cu tratamente zi de zi, îngrijire în permanență și de tot ce a mai fost nevoie în această luptă. Când totul părea ca merge înspre bine, când credeam și speram ca o să îmi aud copilul vorbind, (el fiind non-verbal și în prezent) au apărut crizele de epilepsie, brusc. Au urmat tot felul de investigații care nu duceau nicăieri, copilul făcea încontinuu crize foarte multe și lungi, nu exista o cauză anume a declanșării acestora, el neputând să vorbească, nu ne poate spune cum se simte înainte sau după ele …..... După mai multe investigații (Angio-RMN, video EEG de somn, de veghe) cat și consultații la cei mai buni specialiști în domeniu, a fost diagnosticat, pe lângă autism, și cu epilepsie focală, Sindrom Lennox, encefalopatie epileptică. Florin urmează , și în prezent, un tratament epileptic, însă acest sindrom este farmaco-rezistent . Am trimis dosarul lui Florin către medici de la o clinică din Viena, de unde am primit acceptul pentru un autotransplant de celule stem, el făcând până în prezent 5 astfel de intervenții. Din păcate, el are nevoie de mai multe intervenții ca el să fie bine, căci prin fiecare intervenție se încearcă găsirea de cât mai multă plasmă pentru îmbunătățirea activității cerebrale și astfel să potolim aceste crize. Nu știm încotro ne îndreptăm cu el, am face orice să îl scăpăm de acest chin, disperarea de părinte își spune cuvântul ....… Ne dorim din tot sufletul să putem să oprim aceste crize sau măcar să le putem rări, pentru ca doar așa el ar putea lucra la terapie și astfel să sperăm ca o să poată să vorbească și să facă și el achiziții. De aceea vă rog pe voi, cei care citiți aceste rânduri, să ne ajutați în această luptă. Florin are nevoie de aceste intervenții (pe lângă terapiile zilnice), acestea fiind vitale pentru el și au devenit speranța ca noi să ne vedem copilul măcar un pic mai bine. Astăzi, vă mulțumesc eu, cu speranța ca mai târziu să vă poată mulțumi și Florin, pentru tot ajutorul acordat".

-----

Cum îl poți ajuta pe Florin?

Devino GalantOM și ajută-l pe Florin să aibă o copilărie frumoasă!

Fă un transfer bancar aici:
Asociația Schimbă Viața Unui Copil
cont RON : RO70 RNCB 0078 1704 2264 0023, deschis la Banca Comercială Română
cont EUR : RO33 RNCB 0078 1704 2264 0010, deschis la Banca Comercială Română
SWIFT BCR ROBU
Cod de înregistrare fiscală 44619301
Nr. Înregistrare în Registrul Asociațiilor și Fundațiilor 83 / 07.07.2021
Detalii plată: donație Mangîru Florin Paraschiv

Redirecționează impozitului pe profitul companiei, prin intermediul unui contract de sponsorizare - lasă un mesaj la adresa office@svuc.ro sau pe whatsapp la numărul 0758 231 151, iar echipa SVUC te va contacta pentru detalii (vă puteți folosi de formularul 177 pentru redirecționarea sumei rămasă neutilizată pentru sponsorizare, aferentă impozitului anului 2023)

Redirecționează impozitului pe venitul din salariu sau pensie, prin intermediul completării formularului 230 - lasă un mesaj la adresa office@svuc.ro sau pe whatsapp la numărul 0758 231 151, iar echipa SVUC te va contacta pentru detalii

#ÎmpreunăSchimbămViațaUnuiCopil
#ÎmpreunăPutemDăruiZâmbete