Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Diana Gheorghe Asociația Schimbă Viața Unui Copil

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Dragi prieteni și familie,

Anul acesta, vreau să împărtășesc cu voi un gând care mi-a umplut inima de emoție. În loc să sărbătoresc ziua mea de naștere în mod tradițional, am decis să o dedic unei cauze cu totul speciale, o cauză care îmi este foarte apropiată și personală.

Vă scriu cu drag despre micuța mea minune, Loredana. Ea este lumina vieții mele, o luptătoare curajoasă care a învățat să zâmbească în ciuda tuturor provocărilor pe care viața i le-a aruncat în cale. Cu toate că se confruntă cu afecțiuni dificile precum epilepsia focală, ADHD-ul și paralizia cerebrală ataxică, Loredana nu și-a pierdut niciodată speranța sau determinarea.

Am fost mărturie vie a puterii și rezilienței ei, iar acum simt că este momentul să fac, din nou, ceva cu adevărat valoros în onoarea ei. În loc să primesc cadouri tradiționale, am decis să transform această zi de naștere într-un prilej de generozitate și iubire necondiționată.

Așadar, vă invit cu căldură să vă alăturați mie în această inițiativă specială și să oferim un suport esențial micuței mele luptătoare. Toate cadourile pe care le veți face vor fi direcționate către asigurarea accesului Loredanei la terapii vitale, cum ar fi logopedia, kinetoterapia și terapia comportamentală.

Fiecare contribuție, fie ea mare sau mică, poate face o diferență imensă în viața Loredanei și poate aduce o rază de speranță în sufletul ei curajos. Să transformăm această zi într-un prilej de solidaritate și compasiune, în care dragostea noastră să fie răspunsul la nevoile sale.

Vă mulțumesc din inimă pentru sprijinul vostru necondiționat și pentru că sunteți alături de mine în această călătorie plină de sens și generozitate. Cu fiecare gest de bunătate, facem lumea un loc mai bun pentru Loredana și pentru toți cei care se confruntă cu provocări similare.

Să dăruim împreună bucurie și speranță și să facem ca fiecare zi să fie plină de iubire și solidaritate!

Cu recunoștință,

Diana

--

Împreună suntem mai puternici!

Vă încurajez să vă alăturați mie și să dăruiți în onoarea persoanelor dragi din viața voastră pe platformele ziuata.galantom.ro sau dar.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația Schimbă Viața Unui Copil (SVUC) este înființată în 2021 și și-a propus să acorde sprijin copiilor cu afecțiuni neuromotorii, iar ca obiectiv pe termen lung, construirea unui Centru Terapeutic multidisciplinar în apropiere de București.

Până la vârsta de 1 an, Loredana s-a dezvoltat normal, dar la 1 an și 3 luni au început convulsiile. După 2 luni de tratament s-au stabilizat crizele, însă în urma lor a rămas la vârsta neurologică de 6 luni. 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Diana Gheorghe : Asociația Schimbă Viața Unui Copil
Cel mai frumos cadou de ziua mea